Δευτέρα

Ο Kούλης ο Φαρδυκώλης και οι ξένοι “πατριώτες” στα ΜΜΕ που παλεύουν να μας σώσουν!

ΤΡΥΠΙΟΣ ΠΑΤΟΣ Η ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Εχουν χαθεί οι κόκκινες γραμμές. Σε λίγο το Oruc-Reis θα φτάσει να κάνει έρευνα μέσα στα  6 νμ στο σύμπλεγμα του Καστελόριζου και η φιλότουρκη οικογένεια των Μητσοτάκη θα σας λέει πως με τα καλώδια που έχει  απλώσει και κάνει έρευνα, έχει ρίξει παραγάδι.

Τα ευτράπελα του Μαλακούλη δεν σταματούν εδώ. Οπως γράφτηκε στο διαδίκτυο

Η μη αντίδραση της Ελληνικής κυβέρνησης δείχνει πως αποδέχεται σαν δεδομένο πως δεν διεκδικεί τίποτα δεξιά του 28ου μεσημβρινού. Η χώρα δεν έχει σύνορα. Και κράτος χωρίς σύνορα δεν είναι κράτος.

Η Ελλάδα έχει σε κακή κατάσταση τις ΕΔ απο χρόνια. Το θέμα της αεράμυνας το έχω θίξει πολύ πριν ένα χρόνο. Λόγω Αρμενίας αυτό γίνεται φανερό σήμερα.

Το ότι ο Κούλης ο Φαρδικώλης αποτυγχάνει να περάσει κυρώσεις της ΕΕ στη Τουρκία οφείλεται είτε σε υπάρχουσα προσυμφωνία με τη Τουρκία (κάτι που ήδη ξέρει και η Γαλλία και η Γερμανία) είτε στο γεγονός πως όλα τα κορίτσια φοβούνται τα κακά αγόρια. Πρέπει  να ξέρετε επίσης, πως το να ζητήσει κανείς κάτι εξαρτάται απο το timing και το να μη κάνεις κάτι για την Ελλάδα εξαργυρώνεται. Οι offshore στην Ελλάδα δουλεύουν μέρα νύχτα…

ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ

Η χώρα μας επι Μανιάτη είχε οριοθετήσει μονομερώς την υφαλοκρηπίδα της με εθνικό νόμο στην αρχή της μέσης γραμμής και με γράμμα Μανιάτη (Shell) στον ΟΗΕ αναφέρεται πως είναι ίδια με την ΑΟΖ της. Αυτό δεν επιτρέπεται απο τον νόμο της θάλασσας. Είναι σίγουρο, όπως και ότι εγώ γράφω. Πρέπει να σας πω, πως με 100% επήρεια και αυτό είναι αποκάλυψη που γίνεται μόνο εδώ, Ελληνική ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα έχει μονομερώς οριοθετηθεί ακόμη και χωρίς χάρτη μονομερώς επι Μανιάτη, αφού με την αρχή της μέσης γραμμής μπορεί να γίνει αυτό με ένα και μόνο τρόπο και υπο την προϋπόθεση να μην αμφισβητεί κανείς τα νησιά μας.

Τα χωρικά ύδατα δεν έχουν σχέση με την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα αλλά η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα ενός κράτους δεν μπορεί να επικαλύπτει τα Ελληνικά χωρικά ύδατα. Είναι σημαντικό λοιπόν η Ελλάδα να οριοθετήσει τις γραμμές βάσης, τα χωρικά ύδατα, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ της, έχοντας τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ ώστε να περιορίσει τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει ούτε οριοθεσία AΟΖ με τη Κύπρο, δείχνοντας την ύπαρξη κρυφών συμφωνιών με την τουρκία που όλοι μέσα στη Βουλή τις ξέρουν. Δείχνει επίσης να ξεχνάει το θέμα αλιεία στις συζήτησεις με Τουρκία.

ΑΟΖ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ

Σε αυτή τη τραγική κατάσταση, η Ελλάδα με τον Μαλακούλη δεν μπορεί να ανακηρύξει νόμιμα όπως μπορεί με τον νόμο της θάλασσας, τα χωρικά της ύδατα στα 12 νμ, γιατί είναι γνωστό πως ο πατήρ Μητσοτάκης έχει αποδεχτεί και πιθανόν υπογράψει χωρικά ύδατα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου στα 6 νμ. Δεν είναι τυχαίος ο πρόσφατος καθορισμός ως ζώνης έρευνας και διάσωσης της περιοχής απο τη Τουρκία της περιοχής που ο πατήρ Μητσοτάκης ήθελε σαν Τουρκική υφαλοκρηπίδα (βιβλίο Παπαντωνίου). Πρέπει να πούλησε ακριβά…

Η μερική οριοθέτηση με Αιγυπτο ήταν ένα εθνικό έγκλημα και το έγραψα πρώτος. Κάτι άλλοι πεπέδες στα ΜΜΕ που συνεχίζουν να τους βγάζουν ακόμη λέγανε μπράβο. Η Ελλάδα δεξιά του 28ου μεσημβρινού δεν έχει ΑΟΖ πλέον και αυτό φαίνεται απο τις Τουρκικές NAVTEX. Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα. Με τί επήρεια η Ελλάδα χώρησε με την Αίγυπτο. Η απάντηση που προκύπτει απο τον υπολογισμό μου που φαίνεται στον χάρτη που ακολουθεί είναι “χώρησε με κατα μέσον όρο 50% επήρεια”

ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ

Λόγω του άρθρου 121 του νόμου της θάλασσας επήρεια 50% θα εφαρμοσθεί και στο Αιγαίο, αφού ηπειρωτικός χώρος και νησιά αντιμετωπίζονται σαν ενιαίος χώρος. Αυτό προεκτεινόμενο περαιτέρω δίνει χωρικά ύδατα και σε ηπειρωτική χώρα και σε νησιά στο Αιγαίο 6 νμ (50% των 12 νμ). Η συνορεύουσα ζώνη θα γίνει τότε κατ’αναλογίαν 12 νμ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛή

  1. Απαγόρευση πώλησης Τουρκικών προϊόντων και κυρίως ενεργειακών στην Ελλάδα 2 δις κόστος το λιγότερο
  2. Σταμάτημα λειτουργίας του Αζερινού ΤΑΠ.
  3. Αναπροσαρμογή της τελωνειακής συνθήκης της Τουρκίας με την ΕΕ
  4. Ερευνα Ελληνικου ερευνητικου ωκεανογραφικου δεξιά του 28ου μεσημβρινου αλλά και μέσα στα 12 νμ.

Στα αρνητικά είναι

  1. πως η Τουρκία λόγω Κατάρ που έχει Rafale ξέρει πως να αντιμετωπίσει τα συστήματα τους με τους S400
  2. πως οι Τούρκοι λόγω συνεργασίας με την ΚαναδοεβραΪκή Harris έχει όπλα και UAV να αντιμετωπίσει τους S300 τους Ελληνικούς. Να μη ξεχάσουμε και το θέμα της εξάσκησης του Ισραήλ με τους Ελληνικούς S300 επι Σαμαρά και Τσίπρα οι οποίοι δεν απαίτησαν εγγυήσεις απο το Ισραήλ. Γιατί να το κάνουν άλλωστε.
  3. πως η Τουρκία έχει 5η φάλαγγα στην Ελλάδα απο Ελληνες και ξένους σε θέσεις αποφάσεων.

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ξένους “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΣΤΑ ΜΜΕ

Συνιστώ να ανοίξουν χώρο να μιλάω στα ΜΜΕ πριν αρχίσω να βγάζω ονόματα. Δεν μπορεί δέκα εκδότες - δημοσιογράφοι και 5 ξένοι πεπέδες και πολιτικοί αρχηγοί να καθορίζουν την τύχη της χώρας. Πρέπει να μιλάνε και Έλληνες. Δημοκρατία δεν σημαίνει 50% αντιπροσώπευση στις θέσεις κλειδιά απο ξένους και εγκάθετους. Δεν θα το ξαναπώ.

Απο πρακτική άποψη συνιστώ σε όλους να μου κάνουν στην άκρη.

Με ενοχλεί το επικοινωνιακό παιγνίδι με τις ομαδούλες στο διαδίκτυο αλλα και στα ΜΜΕ, που μαζεύουν παπαγάλους επιστήμονες για να φτειάχνουν image για Μπογδάνους αλλά και για προπαγάνδα. Να ξέρουν ότι τους βλέπω.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: